Stormschade dak laten repareren

24/7 bereikbaar in geval van nood!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Daklekkage melden?

Heeft u een daklekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis dak inspectie

Benieuwd naar de staat van uw dak? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Als u schade aan uw dak heeft als gevolg van een storm, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren

Als u schade aan uw dak heeft door een storm, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. De schade kan namelijk na verloop van tijd verergeren, en kan ook – u kunt hier eigenlijk wel vanuit gaan, leiden tot waterschade in uw huis. 

Dakgoot vervangen

Dak en schoorsteen groep heeft een team van ervaren professionals die uw dak snel en efficiënt kunnen repareren. Wij werken ook samen met uw verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat het reparatieproces soepel en zonder stress voor u verloopt.

Lekkage schuin dak

Dus als u schade heeft aan uw dak als gevolg van een storm, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dak en Schoorsteen groep.

Daklekkage Roermond

Wij zijn snel ter plaatse!

Als een storm flink heeft huisgehouden in uw regio met dakschade als gevolg dan wilt u graag snel geholpen worden. Dit snappen wij als geen ander. De stress en zorgen die een dak dat (potentieel) niet langer waterdicht meer is met zich meebrengen wilt u niet lang met u meedragen. Wij staan daarom in no-time op uw dak om te kijken hoe we snel voor u aan de slag kunnen.

Een professioneel dakdekkersbedrijf kan de schade beoordelen en deze snel en efficiënt repareren

Als professioneel dakdekkersbedrijf kunnen wij de schade vakkundig beoordelen en na overleg snel en efficiënt herstellen. Dit komt omdat wij de ervaring, kennis en kneepjes van het vak in huis hebben om dit te doen.

Stormschade aan uw dak is ontzettende vervelend. U heeft dan ook te maken met uw verzekering en de verdere afwikkeling hiervan. Wij werken samen met uw verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat het proces soepel en stressvrij voor u verloopt. Dus als u schade heeft aan uw dak als gevolg van een storm weet u dat wij de zorgen uit handen kunnen nemen.

schoorsteen lood
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw dak?

ontvang direct een gratis offerte op maat!

Alle soorten stormschade aan daken zijn ons bekend. Wat komt het meeste voor?

Weggewaaide dakpannen

Als uw dakpannen zijn weggewaaid door een storm, is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te laten vervangen en of repareren. Dit omdat de schade na verloop van tijd kan verergeren en ook kan leiden tot waterschade in uw huis. Als er dakpannen ontbreken op het dak zijn er direct open plekken waar water zijn weg naar binnen kan vinden en een verdere malaise kan veroorzaken.

Reparatie plat dak

Een plat dak kan te lijden hebben van een grote verscheidenheid aan schade, waaronder: waterschade, lekkage, schade aan het dakmembraan, ventilatieopeningen en schoorstenen die toegetakeld zijn en hierdoor niet goed meer zijn afgedicht.

Nokvorsten herstellen

Als uw nokvorsten beschadigd zijn, kan dit leiden tot een aantal problemen met uw dak, waaronder waterschade en lekkages. Nokvorsten kunnen over de jaren heen een kwetsbaar punt worden van uw dak. Een flinke storm kan dit proces versnellen en ertoe leiden dat de schade enkel zal toenemen.

Welke stappen moet u nemen als een storm uw dak heeft beschadigd.

Een stappenplan voor het herstellen van dakschade door een storm ziet er als volgt uit:

1. Neem zo snel mogelijk contact op met een professioneel dakdekkersbedrijf.

Stap 1 is natuurlijk het meest voor de hand liggend. Om deze exacte reden bent u namelijk bij ons op de website terecht gekomen. Helaas heeft uw dak de afgelopen storm niet 100% overleefd en zijn er kwetsbare plekken ontstaan. Over het algemeen zijn de seizoenen waarin Nederland getroffen kan worden door een storm niet de meest droge. Er is dus haast geboden om kwetsbare punten te identificeren en alle problemen in kaart te brengen.

Dak en Schoorsteen Groep repareert al sinds 2005 daken in heel Nederland en wij weten hoe belangrijk het is om snel te handelen wanneer er stormschade aan uw dak is ontstaan. We komen meteen om erger te voorkomen!

2. Laat het bedrijf de schade opnemen en snel en efficiënt repareren.

Dit brengt ons gelijk bij stap 2: een dak inspectie. Voordat we kunnen spreken van het repareren van stormschade aan het dak, moet er worden gekeken wat er exact aan de hand is. Logischerwijs is dit ook van groot belang om bij de verzekering goed aan te kunnen geven welke schades zijn ontstaan. Maak hier zelf ten aller tijde foto’s van!

Een van onze professionele en ervaren dakdekkers zal het dak controleren op eventuele schade die door de storm kan zijn veroorzaakt. Hij zal ook gelijk kijken naar mogelijke problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen. Dit omvat onder andere het controleren van de dakpannen, het gootsysteem en de daklijn.

3. Voorkom schade aan uw woning bij toekomstige stormen aan de hand van regelmatig onderhoud.

Voorkomen is beter dan genezen, wat betekent dat het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen. Als uw dak in het verleden beschadigd is door stormen, is het belangrijk uw dak regelmatig te onderhouden. Zo is het minder waarschijnlijk dat stormen nog meer schade aan uw dak toebrengen. Vergeet niet dat stormen niets anders zijn dan de natuur op zijn wildst en onvoorspelbaarst!

Om er zeker van te zijn dat uw dak in topconditie verkeert adviseren wij al onze klanten om ons met regelmaat een dak inspectie uit te laten voeren. We zijn er dan snel bij om problemen het hoofd te bieden en kleine reparaties kunnen we ter plaatse uitvoeren.

Bespaar 20% op dak lekkage!

100% gratis en geheel vrijblijvend

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.