schoorsteen kappen

Schoorsteen verwijderen op een veilige manier? Schakel direct een expert in voor het laten verwijderen van uw schoorsteen en voorkom onveilige situaties. Wij breken uw schoorsteen in no time af.


Schoorsteen veilig verwijderen

Al ruim 30 jaar de schoorsteen specialist!

Wij helpen u met schoorsteen verwijderen

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Ongebruikte schoorstenen zijn vaak een oorzaak van lekkage. Ook als deze niet meer in gebruik is en hij onderhouden moet worden. Vraag een offerte aan of schoorsteen reparatie voor u de beste optie.


MEER INFORMATIE

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Alle aandachtspunten worden daar mee vernieuwd. U kunt er dan bijvoorbeeld ook kiezen voor schoorsteen verwijderen.


MEER INFORMATIE

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

Tijdig inspectie voorkomt veel onderhoud. De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Ook kunt uw relatief voordeliger uit zijn om de schoorsteen weg te halen.


MEER INFORMATIE

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage. Ook kunt u de schoorsteen slopen.


MEER INFORMATIE

Schoorsteen lekkage melden?

Wilt u een schoorsteen afbreken of heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Direct melden

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw schoorsteen tijdig inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Direct aanvragen

Schoorsteen verwijderen hoe werkt het?

Hoe gaat het in zijn werking. Waar loopt ik eventueel tegenaan. Hoe moet het gat gedicht worden waar de schoorsteen gestaan heeft. Kan ik de schoorsteen ook in huis verwijderen. Hoelang duurt het?. Wij van dak en schoorsteen groep Nederland krijgen wekelijks vele vragen over mensen die van hem of haar schoorsteen af willen. Dit heeft vaak te maken met redenen zoals bijvoorbeeld onderhoud wat om de zoveel jaar terug komt. Ook zien we heel veel dat oude schoorstenen gaan lekken of na vele reparatie’s toch nog steeds voor veel ellende kunnen zorgen. Eerst komen wij langs voor een inspectie. Vervolgens word er een offerte opgemaakt. Daarna worden de werkzaamheden verricht en tenslotte ontvangt u de factuur en 15 jarige schriftelijke garantie.

U woonoppervlak optimaal benutten door het weghalen van de schoorsteen.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u optimaal gebruik wil maken van uw woonoppervlak. Bij gezinsuitbreiding is er vaak op korte termijn meer ruimte nodig in de woning. Dan kan het makkelijk zijn als bijvoorbeeld de schoorsteen blok in de slaapkamer te veel ruimte in beslag neemt. De woonkamer is vaak het deel van de woning waar u als gezin het grootste deel van de dag bent. Indien een schoorsteen niet in gebruik is dan kan het fijn zijn als uw net wat meer woonruimte heeft. Kortom schoorsteen verwijderen / schoorsteen slopen kan zorgen voor een optimaal woonoppervlak!

Wat kost het verwijderen van de schoorsteen precies?

Bereken hier direct online uw kosten voor het verwijderen van de schoorsteen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de schoorsteen alleen op het dak te verwijderen (eindstuk). Als u bijvoorbeeld meer ruimte wil op de boven verdieping, is het verstandig de schoorsteen ook in huis weg te halen. Over het algemeen zijn de kosten voor het verwijderen van de schoorsteen goedkoper dan het compleet repareren. Ook hebben wij als erkend bedrijf vele hulpmiddelen om de schoorsteen snel en vakkundig te kunnen verwijderen van uw dak. Heeft u interesse in het verwijderen van de schoorsteen? Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Welke werkzaamheden horen er bij een schoorsteen verwijderen?

De werkzaamheden die er bij het verwijderen van de schoorsteen komen kijken kunt u in feite zelf samenstellen. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren gaat het alleen op de schoorsteen buiten? De schoorsteen verwijderen op de boven verdieping? Of eventueel de schoorsteen ook beneden in de huiskamer verwijderen. Is het een dakpannen dak of plat dak. En staat de schoorsteen op de nok of een stuk lager op het dak. Wij werken samen met schoorsteen Verwijderen Nederlans b.v Veel voorkomende werkzaamheden voor het verwijderen van de schoorsteen zijn:

  • Verwijderen van de schoorsteen op het dak.
  • Schoorsteen weghalen op zolder.
  • Slopen van een schoorsteen op u boven verdieping.
  • In de woonkamer de schoorsteen koof wegwerken.

Ook zal na het verwijderen van de schoorsteen de plaats waar de schoorsteen gestaan heeft dicht gemaakt moeten worden. U kunt bijvoorbeeld denken bij een dakpannen dak aan hout, panlatten, dakpannen om het weer optimaal dicht te krijgen. Bij een plat dak is het bijvoorbeeld hout, isolatie, onderlaag, top laag gemineraliseerde dakbedekking met leislag.

schoorsteen verwijderen
Schoorsteen verwijderen
schoorsteen verwijderen
schoorsteen verwijderen
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

Is het voor u rendabel om de schoorsteen weg te halen of te behouden?


Nu aanvragen!

Na schoorsteen verwijderen het gat dichten (dakbeschot aanbrengen)

Aan een dak zijn meer onderdelen vastgemaakt als u zelf denkt. Na het verwijderen van de schoorsteen zal aan de buiten kant het gat weer dicht moeten. Dakbeschot is bijvoorbeeld het dakvlak waar u dakbedekking op rust. Een beschot is vaak een laag planken of een houten plaat. Dankzij deze onderdelen is u dak beter dicht en daar door uw woning beter beschermd. Er zijn diversen soorten materialen beschikbaar voor het dichten van uw dakvlak. Welke geschikt is voor u woningen hangt van het soort dak af. Wij van dak en schoorsteen groep Nederland komen graag geheel vrijblijvend langs om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte uitgebracht worden voor het verwijderen van de schoorsteen.

Identieke dakbedekking / Dakpannen plaatsen op het dakbeschot

Als de schoorsteen verwijderd is en het nieuwe dakbeschot of dakvlak aangebracht zijn. Dan is het van belang dat er een passende dakbedekking of dakpan gekozen word voor een professioneel resultaat. In de meeste gevallen kiezen wij er voor om bijvoorbeeld een dak waar wat oudere dakpannen op rusten. Daar ook weer dezelfde dakpannen neer te leggen. Als wij op deze manier werken voorkomt het dat er kleur verschil ontstaat. Het mooiste van alles is dan valt het ook niet op waar de schoorsteen gestaan heeft.

Nieuwe dakbedekking / dakpannen plaatsen op het dakbeschot

Gaat u bijvoorbeeld voor nieuwe dakpannen kiezen dan veroorzaak je een kleur verschil. Dat kleurverschil in dakpannen markeert de plek waar de schoorsteen gestaan heeft voordat hij verwijderd werd. Het mooiste resultaat na het verwijderen van de schoorsteen is natuurlijk dat je zou zeggen dat hij er nooit gestaan heeft. Bij een plat bitumen dak is er geen kleur verschil van toepassing. Bij een pannendak is het van belang om exact dezelfde dakpannen te bevestigen.

Wij zijn de specialist in schoorsteen verwijderen

Wilt u meer te weten komen of het verwijderen van de schoorsteen voor uw woning een verbetering zou zijn. Of bij bijvoorbeeld een schoorsteen lekkage u er beter voor kunt kiezen qua kosten om de schoorsteen weg te halen. Vaak is verwijderen van een schoorsteen relatief goedkoper dan het repareren of renoveren hiervan. Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden! Tijdelijk i.v.m het vieren van ons dertig jarig bestaan diversen kortingsactiviteiten.

Maak kennis met de bekendste dakdekker van Nederland!

Dak en schoorsteen groep Nederland kan vrijblijvend langs komen voor een inspectie. Vervolgens word er een offerte opgemaakt. Daarna worden de werkzaamheden verricht en tenslotte ontvangt u de factuur en 15 jarige schriftelijke garantie. Na een zeer strenge toetsing zijn wij als bedrijf uitgekozen door het tv programma RTL Woon inspiraties op RTL4. Uiteraard zijn wij hier erg trots op.

Altijd een dakdekker
bij u in de regio


WIJ ZIJN OOK WERKZAAM IN

Amsterdam
Amersfoort
Hilversum
Tilburg
Arnhem
Breda
Rotterdam
Eindhoven
Nijmegen
Utrecht

Schoorsteen verwijderen
Daklekkage Amersfoort

Bespaar 20% op schoorsteen

onderhoud!


Meer informatie aanvragen

Wij vieren ons 30 jarig bestaan profiteer nu!

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand