schoorsteen plateau

Schoorsteen Plateau

Bent u op zoek naar:

Schoorsteen plateau repareren

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen onderhoud

Voor een vrijblijvende schoorsteen plateau offerte!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorsteen reparatie is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen Lekkage melden?

Heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Schoorsteen plateau reparatie

Schoorsteen plateau is een belangrijk onderdeel van de schoorsteen. Deze word ook wel de bovenplaat genoemd. Een schoorsteen plateau is een van de belangrijkste onderdelen van de schoorsteen. De bovenplaat / schoorsteen plateau is een soort van aflopende kop tot de rand van de stenen. Die zorgt voor het afwateringsproces van de schoorsteen. Het water loopt hierdoor netjes aan de zijkant van de schoorsteen af. Een schoorsteen plateau beschermd de voegen en stenen tegen regen of vocht. In een vroeger stadium werden deze aangebracht met cement. Cement word poreus en zal op den duur gaan scheuren. Tegenwoordig worden daarom de bovenplaten / schoorsteen plateau’s aangebracht d.m.v flexim dakmortel.

Weersinvloeden maken schade op u Schoorsteen plateau

Een schoorsteen plateau zal door weersinvloeden zoals vocht en vorst na een aantal jaar gaan scheuren. Wanneer dat dat gebeurt krijgt water de vrije hand. Ook zal je merken dat de voegen langzaam vergaan of poreus worden. Ook zal de schoorsteen dan te nat of vochtig worden. Dit kan schoorsteen lekkage tot gevolg hebben. De meest makkelijke oplossing is een schoorsteen plateau van flexim dakmortel aanbrengen. Dit voorkomt dat het schoorsteen plateau in de toekomst kan gaan scheuren of werken. Het grootste probleem met een schoorsteen plateau van cement is dat deze gaat scheuren. Door temperatuur wisselingen van koud en warm gaat deze zeer snel scheuren vertonen. Dit komt vaak door het inkrimpen of uitzetten van de schoorsteen.

Weersinvloeden maken schade op u Schoorsteen plateau

Een schoorsteen plateau is een zwak punt op de schoorsteen. Schoorstenen waarvan de bovenplaat / schoorsteen plateau niet meer in optimale staat is. Dan is de kans vaak groot dat de schoorsteen voegen na een aantal jaar al aan vervanging toe zijn. Dit is zonde want dit breng onnodige onkosten op korte termijn met zich mee. Een goed aangebracht schoorsteen plateau kan er voor zorgen dat uw schoorsteen aanzienlijk langer mee gaat.

schoorsteen plateau
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat!

Schoorsteen plateau repareren hoe werkt het?

Wanneer u schade ontdekt of er zeker van wil zijn dat de schoorsteen wel of geen onderhoud nodig heeft en helemaal veilig is, kunnen wij eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Omdat wij uitsluitend werken met betrouwbare en ervaren dakdekkers kunnen wij de problemen tijdig ontdekken en uw schoorsteen weer in optimale staat brengen door middel van een nieuw schoorsteen plateau. Ook werken wij met A-kwaliteit dak materialen en 15 jaar schriftelijke garantie.

Het repareren van de schoorsteen

Bij de schoorsteen inspectie word vaak aangeraden om onderdelen zoals een schoorsteen plateau mee te pakken. Een schoorsteen plateau is een soort van paddenstoelen kopje die zorgt dat het water er aan de zijkant vanaf kan lopen. Afwatering van een schoorsteen is van groot belang. Dit heeft te maken met dat de schoorsteen vaak op het hoogte punt van u woning staat. Voorkom schade aan u schoorsteen voegen of schoorsteen plateau door adequaat te handelen
.

Al ruim 25 jaar de specialist in schoorsteen plateau

1. De hoogste kwaliteit materialen.
2. Snelle service en deskundigheid.
3. Nieuwste technieken.
4. Eerlijke offerte en advies.
5. Meer dan 25 jaar ervaring.
6. Vestigingen door héél Nederland.
7. Klantenbeoordeling gemiddeld 9,3.

Wilt u meer weten over schoorsteen plateau? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking of voor meer informatie vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Bespaar 20% op schoorsteen onderhoud!

100% eerlijk en geheel vrijblijvend

Altijd een dakdekker
bij u in de regio

Neem direct contact op met uw
dichtstbijzijnde vestiging

☎ Amsterdam: 020 21 01 642
☎ Amersfoort: 033 23 40 743
☎ Hilversum: 035 23 40 725
☎ Tilburg: 013 23 40 676
☎ Arnhem: 026 23 40 722
☎ Breda: 076 20 45 754
☎ Rotterdam: 010 26 13 889
☎ Eindhoven: 040 24 05 514
☎ Nijmegen: 024 23 40 828
☎ Utrecht: 030 20 72 185

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.