Schoorsteen Voegen

Bent u op zoek naar:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorsteen reparatie is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen Lekkage melden?

Heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Schoorsteen reparatie is van essentieel belang!

U staat er niet dagelijks bij stil. Wel is het noodzakelijk de het hoogste deel van de woning ´´de schoorsteen´´ eens in de zoveel tijd zijn benodigde onderhoud krijgt. Onderhoud aan uw schoorsteen is erg belangrijk bijvoorbeeld schoorsteen voegen. Wanneer u de schoorsteen niet bij houd of zelfs verwaarloosd kunt u vochtplekken in het plafond rondom de schoorsteen krijgen. Ook kunnen de stenen en voegen door vocht en weersomstandigheden los raken, met schoorsteen lekkage als gevolg. Voorkom hoge onnodige onkosten en laat tijdig een dakdekker langs komen voor een schoorsteen inspectie. Dit is van essentieel belang voor de staat van uw schoorsteen, niet alleen om gebreken vroegtijdig te ontdekken, maar ook om verdere schade of ongelukken te voorkomen!

Voorkom hoge onnodige onkosten en schade

Omdat de schoorsteen zich aan de bovenkant van het dak bevindt, is deze extra kwetsbaar voor extreme weersomstandigheden. Door vocht en kou kan het cement waarmee de voegen gevuld zijn beschadigd raken of los komen.
Word schade aan de schoorsteen niet op tijd gesignaleerd, dan kunnen er zeer gevaarlijke situatie’s ontstaan. Ook kunnen er eventueel stenen los raken met als gevolgd deze na beneden komen vallen. Daarnaast kan een lekkende schoorsteen die nog steeds in gebruik is voor erg vervelende omstandigheid zorgen. Tijdig inspectie voorkomt onnodige onkosten!

Schoorsteen voegen

Bij dak en schoorsteen groep Nederland bent uw aan het juiste adres voor het voegen van de schoorsteen. Oude schoorstenen hebben regelmatig voegen die in de loop der tijd poreus worden of aan het verzanden gaan het geen schoorsteen lekkage als gevolg kan hebben. Een schoorsteen niet tijdig voegen kan zowel binnen als buiten erg veel gevaar veroorzaken. Aan de buitenzijde kunnen de stenen los komen met schade als gevolg, aan de binnenzijde kunt uw bijvoorbeeld een gaskachel of haard aangesloten hebben op een bestaand rookkanaal die in verbinding zit met de betreffende schoorsteen. Door verzanding van de voegen kan er terugslag van rook optreden met een zéér groot risico op koolmonoxide vergiftiging!

 

schoorsteen lood
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen
schoorsteen kappen

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat!

Schoorsteen voegen hoe werkt het?

Wanneer u schade ontdekt of er zeker van wil zijn dat de schoorsteen wel of geen onderhoud nodig heeft en helemaal veilig is, kunnen wij eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Omdat wij uitsluitend werken met betrouwbare en ervaren dakdekkers kunnen wij de problemen tijdig ontdekken en uw schoorsteen weer in optimale staat brengen door middel van nieuwe schoorsteen voegen. Ook werken wij met A-kwaliteit dakmaterialen.

Het uitvrezen van de schoorsteen voegen

Bij het uit frezen van de schoorsteen voegen wordt er nauwelijks kracht uitgeoefend op het metselwerk van de schoorsteen, waardoor het risico op eventueel scheuren of losraken van stenen tot een minimum wordt gereduceerd. Als er eventueel een steen al los zit kan deze uiteraard weer opnieuw vast gemetseld worden. Ook is het verstandig om na het voegen een schoorsteen plateau aan te brengen. Dit is de bescherm kop aan de bovenzijde van de schoorsteen die voor het afwateringsproces zorg draagt. Een extra optie wat veel voordeel heeft op een langere termijn is het impregneren van de schoorsteen.

 

Al ruim 25 jaar de specialist in schoorsteen voegen

1. De hoogste kwaliteit materialen.
2. Snelle service en deskundigheid.
3. Nieuwste technieken.
4. Eerlijke offerte en advies.
5. Meer dan 25 jaar ervaring.
6. Vestigingen door héél Nederland.
7. Klantenbeoordeling gemiddeld 9,3.

Wilt u meer weten over schoorsteen voegen? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking of voor meer informatie vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Bespaar tot wel 20% op schoorsteen onderhoud!

100% eerlijk en geheel vrijblijvend

Altijd een dakdekker
bij u in de regio

Neem direct contact op met uw
dichtstbijzijnde vestiging

☎ Amsterdam: 020 21 01 642
☎ Amersfoort: 033 23 40 743
☎ Hilversum: 035 23 40 725
☎ Tilburg: 013 23 40 676
☎ Arnhem: 026 23 40 722
☎ Breda: 076 20 45 754
☎ Rotterdam: 010 26 13 889
☎ Eindhoven: 040 24 05 514
☎ Nijmegen: 024 23 40 828
☎ Utrecht: 030 20 72 185

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.