Schoorsteen Renovatie

Bent u op zoek naar:

Vrijblijvende offerte voor alle soorten renovatie!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorsteen reparatie is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen lekkage melden?

Heeft u een daklekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren dakspecialist.

De Schoorsteen renovatie specialist

Bent u op zoek naar een schoorsteen specialist voor een schoorsteen renovatie? Dan bent u bij dak en schoorsteen groep Nederland aan het juiste adres! Jarenlang gebruik van een schoorsteen of rookkanaal kan er voor zorgen dat de schoorsteen niet meer te repareren is, en er dus een schoorsteen renovatie nodig blijkt. Wat wij in de praktijk vaak tegenkomen is dat de schoorsteen lek is of er bijvoorbeeld scheuren zichtbaar zijn door slijtage. Wacht niet te lang.

Een goed beeld van een schoorsteen renovatie 

Heeft u bijvoorbeeld een oudere woning met een al even oude schoorsteen? Of merkt u op dat uw schoorsteen niet voldoende of correct meer functioneert, of dat er door de jaren heen bijvoorbeeld schade aan het metsel of voegwerk is ontstaan. Uit onderzoek van dak en schoorsteen groep Nederland blijkt dat vaak de kosten voor het herstellen van een slecht onderhouden schoorsteen veel te hoog oplopen. Als dat zo is is kunt u er vaak beter voor kiezen om uw schoorsteen compleet te laten renoveren. Indien dit het geval is wil u graag een heldere inventarisatie hebben over de punten die bij een schoorsteen renovatie aangepakt zullen worden. Ook is het natuurlijk ook veel leuker als u geld investeert in een renovatie in plaats van een reparatie. Bij renovatie ziet u egt optimaal resultaat en is de gehele schoorsteen weer helemaal nieuw!

Een schoorsteen renovatie valt dit onder de verzekering?

 Ons klimaat wordt steeds grilliger. Steeds vaker krijgen we te maken met stormen. Dakpannen vliegen van daken en delen van schoorstenen, die aan renovatie toe waren, komen letterlijk naar beneden zetten. En helaas wordt de vervolgschade door verzekeringen niet vergoed als er sprake is van achterstallig onderhoud. Met een volledige dak en schoorsteen rapport van Dak en schoorsteen groep Nederland kunt u aantonen dat u wel degelijk uw dak goed onderhoudt. Bent u benieuwd naar de staat van uw schoorsteen vraag dan direct via ons contactformulier een vrijblijvende schoorsteen inspectie aan. Indien er schade of schoorsteen lekkage is raden wij u aan direct contact op te nemen met ons hoofdkantoor. Schoorsteen renovatie? Wij kunnen eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende schoorsteen renovatie offerte op maat uitgebracht worden door een erkend bedrijf.

schoorsteen lood
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

ontvang direct een gratis schoorsteen offerte op maat!

Een complete schoorsteen renovatie 

Afhankelijk van ons advies en u wensen, of de gebreken die tijdens een schoorsteen inspectie zijn gebleken, kan er eventueel worden gekozen tot het verrichten van een schoorsteen renovatie. De volgende onderdelen worden meegenomen in een volledige schoorsteen renovatie: 
1 . Nieuwe stenen.
2 . Schoorsteen voegen.
3 . Schoorsteen plateau.
4 . Schoorsteen kanaal.
5 . Schoorsteen kappen.
6 . Schoorsteen lood.
7. Schoorsteen impregneren

 

Wij zijn de specialist in schoorsteen renovatie

Bij Dak en Schoorsteen Groep Nederland beschikken we over jarenlange ervaring met het renoveren van schoorstenen. Daarom bent u bij ons verzekerd van:

1. De hoogste kwaliteit materialen.
2. Schoorsteen specialist!
3. Snelle service en deskundigheid.
4. 15 jaar schriftelijke garantie op de schoorsteen.

Wilt u meer weten over schoorsteen renovatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Bespaar tot wel 40% op dakonderhoud!

100% gratis en geheel vrijblijvend

Altijd een dakdekker
bij u in de regio

Neem direct contact op met uw
dichtstbijzijnde vestiging

☎ Amsterdam: 020 21 01 642
☎ Amersfoort: 033 23 40 743
☎ Hilversum: 035 23 40 725
☎ Tilburg: 013 23 40 676
☎ Arnhem: 026 23 40 722
☎ Breda: 076 20 45 754
☎ Rotterdam: 010 26 13 889
☎ Eindhoven: 040 24 05 514
☎ Nijmegen: 024 23 40 828
☎ Utrecht: 030 20 72 185

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.