Schoorsteen Impregneren

Bent u op zoek naar:

Voor een vrijblijvende offerte en eerlijk advies!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorsteen reparatie is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen lekkage melden?

Heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren dak specialist.

Schoorsteen impregneren door een erkend bedrijf

De schoorsteen impregneren zorg er voor dat u minder water doorslag in of op het huis krijgt. Ook is dit mooier voor het uiterlijk van de schoorsteen betreft het totaalplaatje. Met de schoorsteen impregneren wordt deze beter waterdicht / waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat het geheel aanzienlijk langer mee gaat vergeleken met een schoorsteen die bijvoorbeeld niet geimpregneerd is. In verband met de langdurige schriftelijke garantie van 15 jaar die wij bieden adviseren wij eigenlijk altijd om de schoorsteen te impregneren. Hier heeft u namelijk veel profijt van zowel op de korte als op de langere termijn. Dak en schoorsteen groep Nederland is de specialist betreft schoorsteen impregneren.

 

Wat is het impregneren van de schoorsteen? 

Schoorsteen impregneren wil zeggen dat er meerdere lagen met een waterafstotend middel op de schoorsteen aangebracht gaat worden. Ook het voegwerk word hier in meegenomen. Wij raden u ook aan alvorens te gaan impregneren de schoorsteen grondig te reinigen. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak goed schoon is en het waterafstotend impregneer middel een betere ondergrond en dus ook werking heeft. Overigens is een schoorsteen impregneren goed betaalbaar, en om er voor te zorgen dat u een zéér lange tijd geen schoorsteen lekkage of schoorsteen reparatie nodig heeft, adviseren wij u om de schoorsteen te impregneren.

Wat is het het effect van schoorsteen impregneren

 Schoorsteen impregneren heeft uitermate veel effect. Is het u misschien weleens opgevallen dat nadat je bijvoorbeeld u auto hebt gewassen daarna het weer minder invloed heeft op de lak of ruiten. Na het wassen zakken de druppels makkelijker van de lak en ruiten af. Het is oppervlakte is hierdoor sneller weer droog waardoor het indringen van water tot een minimum beperkt word. Ook stoot het oppervlak de waterdruppels weer af. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Dit zelfde gebeurd er dan ook bij de schoorsteen. Opzoek naar een eerlijke offerte voor schoorsteen impregneren? Informeer dan direct naar de mogelijkheden. Dak en schoorsteen groep Nederland Waar vertrouwen en kwaliteit samenkomen. Wij zijn het allround dakdekkers bedrijf in Nederland. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend langs komen om u optimaal te adviseren.

schoorsteen reinigen
schoorsteen kappen
schoorsteen kappen
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

ontvang direct een gratis schoorsteen offerte op maat!

Bescherm de staat van u schoorsteen

A Het effect van impregneren is dat het oppervlak veel beter bescherm is. De regendruppels die voorheen veel grip hadden op de schoorsteen oppervlak zal na het impregneren vele malen sneller van het geheel afglijden. Daarnaast worden de stenen en voegwerk ook veel egaler en mooi dicht. Het impregneer middel vult de minuscule gaatjes in stenen, voegen en verbetert zo het schoorsteen oppervlak.

 

Wij zijn de specialist in schoorsteen impregneren

De meest voorkomende materialen van een schoorsteen zijn bijvoorbeeld gebakken stenen of beton stenen. Beton is wat meer poreus van nature maar deze poreuze oppervlakte word langer zo behouden zonder nog slechter te worden. Het is meer de natuurlijke gewone staat van beton dat het zo minuscuul openstaat. Een intrekkend vochtdeeltje zal ook in het beton moeite gaan hebben om echt in het materiaal te komen. Een gebakken steen zal zich sneller volzuigen met water als er eenmaal die eerste barriére van de eerste laag is doorgebroken. Een gebakken steen zal dus sneller achteruit gaan nadat de toplaag van de steen is aangetast. Deze toplaag is juist bedoelt om regenwater tegen te houden. Ook indien de steen al slechter is of niet geimpregneerd zal bij vorst de rest van de stenen eerder afbreken dan gepland. Meestal begint het met een steen maar hoe langer u wacht kan het wel de complete schoorsteen aantasten. Indien er een langdurige donkere kleuren op de steen van toepassing is na een regenbui, dan is het verstandig om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor schoorsteen impregneren.

Schoorsteen impregneren aan welke kosten moet je denken?

Het impregneren van de schoorsteen zijn relatief lage kosten. Indien u contact met ons opneemt kunnen wij eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende schoorsteen impregneren offerte op maat uitgebracht worden. Wilt u meer weten over schoorsteen impregneren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Bespaar tot wel 40% op dakonderhoud!

100% gratis en geheel vrijblijvend

Altijd een dakdekker
bij u in de regio

Neem direct contact op met uw
dichtstbijzijnde vestiging

☎ Amsterdam: 020 21 01 642
☎ Amersfoort: 033 23 40 743
☎ Hilversum: 035 23 40 725
☎ Tilburg: 013 23 40 676
☎ Arnhem: 026 23 40 722
☎ Breda: 076 20 45 754
☎ Rotterdam: 010 26 13 889
☎ Eindhoven: 040 24 05 514
☎ Nijmegen: 024 23 40 828
☎ Utrecht: 030 20 72 185

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.