schoorsteen kappen

Schoorsteen Reparatie

Bent u op zoek naar:

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen lekkage

Schoorsteen werkzaamheden

Al ruim 30 jaar de schoorsteen reparatie specialist!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Reparatie aan de schoorsteen is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen Lekkage melden?

Heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Schoorsteen reparatie is van fundamenteel belang!

Een schoorsteen reparatie u staat er niet dagelijks bij stil. Wel is het noodzakelijk de het hoogste deel van de woning ´´de schoorsteen´´ eens in de zoveel tijd zijn benodigde onderhoud krijgt. Onderhoud aan uw schoorsteen is erg belangrijk. Bijvoorbeeld bij een schoorsteen inspectie komen vaak meerdere onderdelen naar boven zoals. schoorsteen voegen, schoorsteen lood, schoorsteen plateau, schoorsteen renovatie, schoorsteen impregneren, schoorsteen reinigen, schoorsteen kappen, schoorsteen kanalen of schoorsteen verwijderen. Wanneer u de schoorsteen niet bij houd of zelfs verwaarloosd. Kan het zijn dat u vochtplekken in het plafond rondom de schoorsteen krijgt. Ook kunnen de stenen en voegen door vocht en weersomstandigheden los raken. Uiteindelijk krijg je schoorsteen lekkage als gevolg. Voorkom hoge onnodige onkosten en laat tijdig een dakdekker langs komen. Dit is van fundamenteel belang voor de staat van uw schoorsteen. Niet alleen om gebreken vroegtijdig te ontdekken, maar ook om verdere schade of ongelukken te voorkomen!

Voorkom hoge onnodige onkosten en schade

Omdat de schoorsteen zich aan de bovenkant van het dak bevindt, is deze extra kwetsbaar voor extreme weersomstandigheden. Door vocht en kou kan het cement waarmee de voegen gevuld zijn beschadigd raken of los komen. Ook kan bijvoorbeeld de boven kant van de schoorsteen ( schoorsteen plateau ) scheuren vertonen of zelfs lekkage veroorzaken. De schoorsteen heeft voor de afvoer van schadelijke stoffen uit uw woning een zeer belangrijke functie.

De schoorsteen is het hoogste punt van u woning

Ook heeft de schoorsteen als vaak hoogste punt van u woningen veel te verduren door diversen soorten weersomstandigheden. Om schade te voorkomen, is het belangrijk om uw schoorsteen regelmatig te laten controleren. Door regelmatig schoorsteen onderhoud kan je een schoorsteen lekkage voorkomen en bespaar je ook nog op de kosten. Soms is je schoorsteen repareren of een schoorsteen renoveren helaas niet te voorkomen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een schoorsteen reparatie.

Belangrijk voor een nieuwe bewoner bij aankoop woning

Als je geen lekkages of andere problemen ontdekt. Schoorsteen onderhoud is vaak niet het eerste waar je aan denkt of dagelijks bij stil staat. Ook kan het zijn dat je de nieuwe bewoner bent van een woning. Of dat de vorige bewoners niet zo zuinig waren op hun woning. Bijvoorbeeld als zei geen schoorsteen onderhoud hebben laten doen. Door slecht onderhoud kan er een schoorsteen lekkage ontstaan. Om dan vervolgens de lekkage te verhelpen is een schoorsteen reparatie of schoorsteen renovatie noodzakelijk.

Al meer dan 30 jaar de schoorsteen reparatie specialist!

Dak en schoorsteen groep Nederland is al ruim 30 jaar een specialist op het gebied van schoorsteen reparatie. Ook voor schoorsteen renovatie kunnen wij u helpen. Wij zijn specialist in alle schoorsteen werkzaamheden. Niet zeker van de staat van uw schoorsteen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Voorkom kosten die in de toekomst oplopen.ha

schoorsteen lood
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen
schoorsteen kappen
Daklekkage Amersfoort

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

ontvang direct een vrijblijvende schoorsteen reparatie offerte op maat!

Schoorsteen reparatie offerte hoe werkt het?

Wanneer u schade ontdekt of er zeker van wil zijn dat de schoorsteen wel of geen onderhoud nodig heeft en helemaal veilig is, kunnen wij eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Omdat wij uitsluitend werken met betrouwbare en ervaren dakdekkers kunnen wij de problemen tijdig ontdekken en uw schoorsteen weer in optimale staat brengen door middel van een volledige schoorsteen reparatie. Ook werken wij met A-kwaliteit dak materialen. Dak en schoorsteen groep Nederland de allround schoorsteen reparatie specialist!

Wat voor reparatie is noodzakelijk voor uw schoorsteen?

Om te bepalen wat voor schoorsteen reparatie er voor jouw schoorsteen nodig is, voert dak en schoorsteen groep Nederland alvorens een schoorsteen inspectie uit. Wij controleren bijvoorbeeld de staat van de voegen, het schoorsteen plateau bovenop de schoorsteen, het metselwerk en bijvoorbeeld de loodslappen waarmee de schoorsteen in verbinding staat met het dak.

Al ruim 30 jaar de specialist in schoorsteen reparatie

1. De hoogste kwaliteit materialen.
2. Snelle service en deskundigheid.
3. Nieuwste technieken.
4. Eerlijke offerte en advies.
5. Meer dan 25 jaar ervaring.
6. Vestigingen door héél Nederland.
7. Klantenbeoordeling gemiddeld 9,3.

Wilt u meer weten over schoorsteen reparatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking of voor meer informatie vraag een vrijblijvende schoorsteen reparatie offerte op maat aan.

Bespaar tot wel 20% op dakonderhoud!

100% eerlijk en geheel vrijblijvend

Altijd een dakdekker
bij u in de regio

Neem direct contact op met uw
dichtstbijzijnde vestiging

☎ Amsterdam: 020 21 01 642
☎ Amersfoort: 033 23 40 743
☎ Hilversum: 035 23 40 725
☎ Tilburg: 013 23 40 676
☎ Arnhem: 026 23 40 722
☎ Breda: 076 20 45 754
☎ Rotterdam: 010 26 13 889
☎ Eindhoven: 040 24 05 514
☎ Nijmegen: 024 23 40 828
☎ Utrecht: 030 20 72 185

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.