schoorsteen kappen

Schoorsteen Lekkage

Schoorsteen direct verhelpen!

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen voegen

Schoorsteen plateau

Schoorsteen lood

24/7 bereikbaar in geval van nood!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorsteen reparatie is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen lekkage melden?

Heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Schoorsteen lekkage? Wij helpen u direct!

Last van een schoorsteen lekkage / lekkage bij je schoorsteen? Wij weten als geen ander dat dit erg vervelend is. Langdurige lekkage bij de schoorsteen kan funeste gevolgen hebben voor de dakconstructie. De schoorsteen is natuurlijk het hoogste punt van het dak. Door verschillende weersinvloeden en slecht of matig onderhoud kan deze op den duur gaan lekken. Uiteindelijk zal dit gaan zorgen voor vochtige muren, schimmelvorming en natte plekken op het plafond. In het ergste geval tast het je dakvlak aan en zo verminder je de kwaliteit van je dakconstructie.

Laat tijdig een schoorsteen inspectie uitvoeren

Door tijdig een schoorsteen inspectie te laten uitvoeren voorkomt dat niet alleen schade aan de woning / dak maar ook komt uw niet voor hoge onnodige onkosten te staan. De meeste mensen merken zelf een schoorsteen lekkage niet meteen op. Vaak zit het lek er al meerdere maanden voordat ze iets in de gaten hebben. Op dat moment kan de schade aan een schoorsteen of dak al zéér ernstige gevolgen hebben. Wij adviseren uw een maal per jaar een schoorsteen inspectie te laten uitvoeren door een erkend gespecialiseerd bedrijf. Dit voorkomt schade en onnodige onkosten.

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

Omdat de schoorsteen zich aan de bovenkant van het dak bevinden, is deze extra kwetsbaar voor extreme weersomstandigheden. Door vocht en kou kan het cement waarmee de stenen zijn vastgelegd beschadigd raken, met als gevolg dat er een schoorsteen lekkage ontstaat. Voorkom lekkage aan je schoorsteen! Maak kennis met de bekendste dakdekker van Nederland dak en schoorsteen groep Nederland bekend van RTL4 en SBS6 Wij als erkende dakdekkers bedrijf kunnen eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende schoorsteen offerte op maat uitgebracht worden. Voorkomen is beter dan genezen! Voor meer informatie neem direct contact op.

schoorsteen lood
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw dak?

ontvang direct een gratis offerte op maat!

Als u schade aan uw dak heeft als gevolg van een storm, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren.

Als u schade aan uw dak heeft door een storm, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. De schade kan namelijk na verloop van tijd verergeren, en kan ook – u kunt hier eigenlijk wel vanuit gaan, leiden tot waterschade in uw huis.

Dak en schoorsteen groep heeft een team van ervaren professionals die uw dak snel en efficiënt kunnen repareren. Wij werken ook samen met uw verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat het reparatieproces soepel en zonder stress voor u verloopt.

Dus als u schade heeft aan uw dak als gevolg van een storm, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dak en Schoorsteen groep.

Wij zijn snel ter plaatse!

Als een storm flink heeft huisgehouden in uw regio met dakschade als gevolg dan wilt u graag snel geholpen worden. Dit snappen wij als geen ander. De stress en zorgen die een dak dat (potentieel) niet langer waterdicht meer is met zich meebrengen wilt u niet lang met u meedragen. Wij staan daarom in no-time op uw dak om te kijken hoe we snel voor u aan de slag kunnen.

Een professioneel dakdekkersbedrijf kan de schade beoordelen en deze snel en efficiënt repareren.

Als professioneel dakdekkersbedrijf kunnen wij de schade vakkundig beoordelen en na overleg snel en efficiënt herstellen. Dit komt omdat wij de ervaring, kennis en kneepjes van het vak in huis hebben om dit te doen.

Stormschade aan uw dak is ontzettende vervelend. U heeft dan ook te maken met uw verzekering en de verdere afwikkeling hiervan. Wij werken samen met uw verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat het proces soepel en stressvrij voor u verloopt. Dus als u schade heeft aan uw dak als gevolg van een storm weet u dat wij de zorgen uit handen kunnen nemen.

Bespaar 20% op schoorsteen lekkage!

100% gratis en geheel vrijblijvend

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

De renovatie van een dak is maatwerk. Een uitvoerige inspectie kan leiden tot een advies over preventief onderhoud of groot onderhoud. En soms tot een complete renovatie van het dak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van daken voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Lekkages op platte of hellende daken verhelpen wij snel én vakkundig.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.